Living my brand

Robert Dyberg - Robban modellen

Robban modellen del 1

Robban modellen del 1 Jag vill dela med mig av mina livsprioriteringar, varför då? – För jag upplever att jag ofta tänker lite olikt många andra i min sociala kontext, och hoppas mina tankar och idéer kan intressera och inspirera andra. – Jag söker efter likasinnade som jag kan ha utbyte med som också funderar…

robert i nz

Enkelbiljett med familjen till andra sidan jorden

Enkelbiljett med familjen till andra sidan jorden Med fem enkelbiljetter till Nya Zeeland på fickan och ett visum som sträcker sig över ett år, så lämnar de Sverige för att prova lyckan på andra sidan jorden. Men livet och arbetet tar inte paus för det – snarare tvärtom. På schemat står både personlig och yrkesmässig utveckling och…

Robert Dybeck - Living brand

Living my brand

Jag lever som företagare och vill med mitt sätt att arbeta ligga i framkant med vad jag anser vara framtidens sätt att nå största möjliga lycka i livet. Jag vill dela med mig av mina tankar i det jag kallar Robban-modellen i hopp om att inspirera och utmana lite grann.

Jag anser att företeelser som anställning, företag och arbetstid är begrepp som behöver uppdateras och utmanas i dagens arbetsliv.

Under den här kategorin kommer jag reflektera mer kring mina personliga livsval.